Indyra en Jannes:


27/02/2024

Wieke is een fijne hulpverlener, ze komt bij ons thuis in ons drukke gezin voor onze oudste zoon. Ze begeleid hem neemt hem even volledig van ons over zodat wij met de andere kids bezig kunnen zijn. Maar met liefde geeft ze ook de andere kids binnen het gezin wat tijd en aandacht. Wieke is een harde werker ziet werk, ook achterstallig werk en pakt dit direct zelf of samen op. Wieke is ons klankbord geworden we kunnen alles met haar overleggen en bespreken ze is altijd bereid om mee te denken. Wij willen Wieke niet meer missen in ons gezin!

Christel Haalboom:


06/07/2023

Wieke werkt nu ruim een jaar in ons gezin en is een ware steun gebleken. Ze begeleidt onze pubers met ASS en ADHD met humor en oog voor hun eigenheid. Ze biedt duidelijkheid waar nodig maar is niet star. Wieke is een harde werker die graag doorpakt. Het afgelopen jaar zien we een duidelijke vooruitgang in de ontwikkeling van de jongens en daar heeft Wieke een goede bijdrage aan geleverd.

Janny Speelman:


01/11/2019

Wieke komt nu een jaar bij ons. De klik met mijn 25 jarige meervoudig gehandicapte dochter is top. Mijn dochter is bijna doof en spreekt daardoor niet erg duidelijk. Wieke heeft het geduld om net zo lang met haar te praten tot ze weet wat mijn dochter wil / bedoelt. Ze ondernemen samen van alles. Van samen de kamer opruimen, koken tot er samen op uit. Ook als ze hier eens een nachtje draait gaat het prima! We zijn erg blij met Wieke!

Tamara Danieli:


07/09/2018

Wieke is een lieve, zorgzame vrouw en tevens een professional. Onze dochter is dol op haar! In het afgelopen anderhalf jaar is ze een geweldige steun en toeverlaat geworden die met je meedenkt waar nodig. Waar wij als ouders soms te zacht zijn door meeslepende emotie weet zij te relativeren en een andere kijk op zaken te geven. Dus wij kunnen haar voor 1000 procent aanbevelen. Liefs


Sarah Ridderbos:


09/03/2016

Als ik Wieke in een paar woorden zou moeten omschrijven denk ik hier aan: betrouwbaar, flexibel, zorgzaam, zelfstandig en professioneel. Wieke werkt nu ruim een half jaar bij ons en zorgt een aantal nachten en ochtenden voor ons meervoudig gehandicapte zoontje van 3.5 jaar. Ze pakt alles heel snel op en we voelden eigenlijk meteen dat we met een gerust hart de zorg uit handen konden geven. Ze is echt een enorme aanwinst voor ons gezin.


Jacqueline Terpstra:


16/02/2016

Naast de enorme klik hebben wij Wieke leren kennen als een enorm betrokken persoon. In een heel korte tijd heeft zij door haar positieve aanpak onze dochter goed weten te bereiken. Onze dochter kijkt ook altijd uit naar het moment dat Wieke bij ons komt en fleurt helemaal op. Naast de taken die zij samen oppakken om de zelfstandigheid van onze dochter te vergroten is er ook altijd tijd voor leuke dingen. Wieke ziet wat er gedaan moet worden en pakt dit ook op. De aanwezigheid van Wieke voelt goed en vertrouwd.


Sabine Hess:


06/08/2015

Ik heb Wieke in 2006 leren kennen als kraamverzorgster voor onze oudste dochter Melodie en sindsdien is ze niet meer weggeweest. Ze heeft heel veel voor ons gezin gedaan. Ze is heel zelfstandig en heeft een proactieve houding en kan goed organiseren. Je kan met een gerust hart alles uit handen geven. Je hoeft nergens meer aan te denken, het komt goed. Verder heeft ze bij mij de NLP opleidingen gedaan en bij veel opleidingen geassisteerd als coach/assistent-trainer. Ze heeft in die periode ontdekt dat ze het erg leuk vindt om bij de wat moeilijkere probleemgezinnen te helpen. En ze is daar echt geschikt voor. Ze is betrouwbaar, rustig, raakt niet snel van slag, ze kan zich goed in mensen inleven en door haar coachopleiding kan ze ook op dit gebied een hele mooie bijdrage geven aan jou en/of je gezin.


Margriet:


04/08/2015

Wieke is een fijne betrouwbare collega pakt graag aan en pakt snel dingen op. Ze ziet wat er moet gebeuren en is erg flexibel.
Ze is zorgzaam en gaat uit van wat de cliënt nodig heeft en sluit zich daar bij aan.Paula van Dam:


29/07/2015

Wij kennen Wieke als een zeer hartelijke en zelfstandige verzorgster van onze dochter, die een bijzonder goed oog heeft voor wat onze dochter met haar wisselende gesteldheid wèl of niet aan kan op verschillende momenten. Het contact voelt goed en ze is bij ons inmiddels 'kind aan huis'.


Jitske Groenenstein:


28/07/2015

Wieke is prettig en rustig in de omgang. Ze stelt zich professioneel op en heeft veel mensenkennis!